Loading Events

" All Events

  • This event is over.

SAHG / MAGICK TOUCH

januar 20 : 20.00 - 23.30

Er du klar for ei oppvisning i klassisk Heavy Metal anno 2023?

Hausten 2023 ga Sahg ut deluxe-utgava av sitt nye album ‘Born Demon’, som inkluderer konsertopptak av fire av låtane frå det nye albumet. I tillegg til mange låtar frå ‘Born Demon’ har Sahg gravd opp gamle skattar frå sine tidlegare album som ikkje har sett dagens lys på svært lang tid. Her er det berre å spenne på seg naglebeltene og gjere seg klar for ein aften med blytung True Norwegian Heavy Metal på Stord!

Magick Touch ser fram til sin tredje konsert på Stord på under eitt år, og gler seg til gjensyn med alle heavyelskande Stordingar. Magick Touch ga i 2023 ut sitt fjerde album, til  svært gode meldingar:

«Magick Touch demonstrerer på ‘Cakes & Coffins’ at de er et uhyre undervurdert band i den norske tradmetall-floraen, og skivas fire-fem beste låter hører hjemme på enhver grill/festivalspilleliste som tar seg selv noenlunde seriøst. Bergen virker fast bestemt på å sementere sin rolle som landets fremste leverandør av oppdatert oldtidsmetall – en sak som mottar betydelig drahjelp av den nyeste skiva til Magick Touch (metallurgi.no)

Bård «Heavy» Nordvik, HK Rein og Christer Ottesen har en helt unik evne til å kverne ut riff og melodier som er så gode at man nesten ikke kan tro at ingen andre har laget dette før dem. Hvor mange originale, gode riff er det egentlig mulig å presse ut av et par grunnleggende skalaer? (Bergens Tidende)

www.magicktouch.no

www.sahgband.com

Details:

Date
januar 20
Time:
20.00 - 23.30
Nettstad:
https://frugard.ticketco.events/no/nb/e/sahg__magick_touch

Arrangør

Bakeriet Frugård
E-post
kaldestad@hotmail.com
View Arrangør Website

Lokale

Arena
Borggata 20
Stord, 5417 Norway
+ Google-kart
Ferdig
+4795460749