Fra kl. 10.30 – 15.00
Ønskjer du å bestille mat eller reservere bord?
Ring 53 41 05 34
Tomat, paprika, agurk, rødløk, mais,
karrimajones og urtedressing
Tomat, rødløk, agurk, paprika,
karrimajones og urtedressing
Tomat, rødløk, agurk, paprika og eggemix
Tomat, rødløk, agurk, paprika,
karrimajones og urtedressing
Tomat, rødløk, agurk, paprika og urtedressing
Tomat, rødløk, agurk, paprika, coleslaw og urtedressing
Tomat, rødløk, agurk, paprika og urtedressing
Grilla surdeigsbrød med aioli,
salat, tomat, rødløk, egg, kylling og bacon.
Servert med båtpoteter
Grilla surdeigsbrød med salat,
tomat, rødløk, reker vendt i bbq-saus.
Toppa med bacon. Serveres med båtpoteter
Tomat, rødløk, salat og kvitløksdressing
Tomat, rødløk, salat, majones og sitron
Karrimajones, salat, tomat, rødløk og guacamole
Oksekjøt steikt og lagt på heimelaga hamburgerbrød,
med majones, salat, dressing, tomat, sylta rødløk, ost og bbq-saus
Panert kyllingfilet steikt og lagt på heimelaga hamburgerbrød, med
kvitløksdressing, salat, agurk, sylta rødløk, guacamole og ost
Oksekjøt steikt og lagt på heimelaga hamburgerbrød, med majones,
dressing, sylta rødløk, tomat, salat, chilisaus, bacon og ost
Legg til coleslaw for 20,-
Alle burgere kan lages som vegetar og glutenfri
Blanda salat med friterte scampi vendt i chillimajones,
med mango, avokado, gulrot, vårløk og cherry tomater.
Servert med kvitløksbrød. .
allergener: 1
Sprø skiver med bakt chevre på ei seng av blanda salat,
honning viniagrette, rista valnøtter, vårløk og cherry tomater.
allergener: 1,2,5,7
Romanosalat vendt i cæsardressing toppa med kyllingbryst,
brødkrutongar, bacon og parmesanost.
allergener: 1,2,3,4,7,8
Bakeriets heimelaga lasagne.
Servert med salat, mais, tomat, brød og smør.
Tortilla fylt med krydra kjøttdeig og raudløk, gratinert med ost.
Toppa med salsa, rømme og guacamole.
Vert servert med salat, tomat og mais.
Serveres med salat, brød og smør
Serveres med salat, brød og smør
Nachoschips med tacokrydra kjøttdeig, løk, tomat, jalapenos og ost.
Vert gratinert og servert med salsa, rømme og guacamole.
Fin baguette med ost, smelta kvitlaukssmør og tomat.
8 friterte kyllingvinger i honning/chilisaus.
Vert servert med kvitlauksdressing.
Friterte jalapenospepper fylt med ost.
Vert servert med kvitlauksdressing.
allergener: 2,3,5
Borggata 20
5417 Stord
Måndag–torsdag: 10.30 – 01.00
Fredag–laurdag: 10.30 – 03.00
Sundag: 14.00 – 01.00
Personvernerklæring /
Nettsideløysning frå BYRÅET